Sap2000 mi Sta4cad mi ?

Soru CevapKategori: Statik & Diğer ProgramlarSap2000 mi Sta4cad mi ?
Sap2000 mi Sta4cad mi ? Özgür Yılmaz 3 yıl önce
Merhabalar,
İnşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.Bu haziran ayında mezun oluyorum ve kendimi iş hayatına hazırlamak istiyorum. Malum tam kapanma döneminde olduğumuz için bu dönemde statik hesaplamalara yoğunlaşıp kendimi geliştirmek istiyorum. Sta4cad mi Sap2000 mi daha faydalı olur kariyerim için, hangisine çalışmalıyım ? 
Teşekkürler.
2 Cevap
Sap2000 mi Sta4cad mi ? Osman EKMEKYAPAR 3 yıl önce cevapladı
sta4cad paket programdır betonarme tasarımlar için çok kullanışlıdır paket programı olmasından dolayı kolon kiriş ölçülerinini siz belirlersiniz eğer bir hata varsa program uyarı verir.öğrenmesi sap2000 göre nispeten kolaydır.sap2000 tüm yükerli siz belirlersiniz mesnetleri siz belirlersiniz sap2000 daha spesifik programdır çelik hesaplarını da çok kolaylıkla yapabilirsiniz. şimdi hangisi daha iyi diye ayırt etmek zor size hangisi uygun ise onun üzerine çalışın.iyi çalışmalar
Sap2000 mi Sta4cad mi ? Özgür Yılmaz 3 yıl önce cevapladı
Çok açıklayıcı bir cevap oldu. Teşekkürler.
Özgür Yılmaz

Özgür Yılmaz

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 4. sınıf inşaat mühendisliği öğrencisiyim. ONUR Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. bünyesinde 2019 yılında Temelli şantiyesinde stajımı tamamladım. Staj kapsamında otoyol, köprü, sanat yapıları, altyapı, üstyapı, malzeme üretimi, laboratuvar deneyleri ve taş ocakları alanlarında çalışmalarımı tamamladım. İnşaat mühendisliği mesleğini bilerek ve isteyerek tercih eden bir birey olarak bu işte başarılı olacağıma inanıyorum.

İlgili İçerik

Sonraki İçerik

Hoşgeldin!

Hesabınıza giriş yapın

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için formu doldurun

Şifrenizi geri alın

Şifrenizi yenilemek için e-posta adresinizi veya kullanıcı adınızı girin